foto

Vivienne Burgess

  • nar. 24.4.1914
    Weston-Super-Mare, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.8.1999 (85 let)
    Richmond upon Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Cruel Train (TV film)
1978 No Longer Alone
1975 Secret Agent, The (TV film)
1967 Maroc 7
1952 Hammer the Toff

TV seriály

1999 Oliver Twist (TV seriál)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
Rock Follies (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál) - a.z.
1953 Epitaph for a Spy (TV seriál)
1946 Pinwright's Progress (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky