foto

Eduardo Velasco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 El futuro ya no es lo que era
El marido era fumigador de campos
2015 El país del miedo
2014 Historias de Lavapiés
La señora Brackets, la niñera, el nieto bastardo y Emma Suárez
2013 Gente en sitios
La mula
Una hora, un paso
2012 Divoši
Evelyn
Última isla, La
2011 Lo que ha llovido (TV film)
2010 Kam vůně moře nedolehne
2009 Minutos del silencio, Los (TV film)
2008 Disminuir el paso
Karlík a hřiště snů
Specialitka šéfkuchaře
Vězeňský dvůr
2007 Spinnin'
Zlodějíčkové
2006 Soukromý majetek
2004 Huellas que devuelve el mar, Las

TV seriály

2017 Servir y proteger (TV seriál)
2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
Víctor Ros (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
Homicidios (TV seriál)
La Reina del Sur (TV seriál)
Enemigos cercanos (S01E45)
Alianza sangrienta (S01E43)
Camino de ceniza (S01E28)
další epizody (17)
2010 Tierra de lobos (TV seriál)
2009 90-60-90. Diario secreto de una adolescente (TV seriál)
Acusados (TV seriál)
2008 Guante blanco (TV seriál)
Internát (TV seriál) - herec, a.z.
Un gran soldado (S04E07) - a.z.
Escrito en las estrellas (S04E06)
El exorcismo (S04E05)
další epizody (17)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
En orden alfabético (S02E05)
další epizody (13)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
Un día tonto lo tiene cualquiera (S03E06)
2006 Mesa para cinco (TV seriál)
Tirando a dar (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
La mafia calabresa (S01E10)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky