foto

Arthur Kennedy

  • nar. 17.2.1914
    Worcester, Massachusetts, USA
  • zem. 5.1.1990 (75 let)
    Branford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Grandpa
1989 Příznaky života
1979 Humanoid
1978 Cyclone
Porco mondo
Sono stato un agente C.I.A.
Žraločí jeskyně
1977 Nove ospiti per un delitto
Poslední andělé
Sentinel
1976 Ab morgen sind wir reich und ehrlich
Roma a mano armata
Spiaggia del desiderio, La
1974 Antikrist
Nakia (TV film)
Nehanobte spánek mrtvých
Policejní zabiják
1973 Ricco
The President's Plane Is Missing (TV film)
Ve spárech mafie
1972 Crawlspace (TV film)
1971 Death of Innocence, A (TV film)
My Old Man's Place
1970 The Movie Murderer (TV film)
1969 Appalachian Autumn (TV film)
Hail, Hero!
Shark!
1968 Anzio
Day of the Evil Gun
Město psanců
1967 Chica del lunes, La
1966 Fantastická cesta
Nevada Smith
1965 Joaquín Murrieta
Joy in the Morning
Šli na východ
1964 Podzim Čejenů
1962 Hemingway's Adventures of a Young Man
Lawrence z Arábie
1961 Barabáš
Claudelle Inglish
To je vražda, řekla
1960 Elmer Gantry
1959 A Summer Place
Home Is the Hero
1958 Some Came Running
Twilight for the Gods
1957 Peyton Place
1955 Crashout
Hodiny zoufalství
Muž z Laramie
Naked Dawn, The
The Rawhide Years
Trial
1954 Impulse
1952 Poslední rodeo
Ranč zločinců
The Girl in White
Zátočina řeky
1951 Bright Victory
Red Mountain
1950 The Glass Menagerie
1949 Champion
Chicago Deadline
Křik chlapce
Pozdě na slzy
Unikající hory
1947 Bumerang
Cheyenne
1946 Devotion
1943 Perutě pomsty
1942 Osudová cesta
1941 Bad Men of Missouri
Highway West
Knockout
Sedmá kavalérie
Strange Alibi
Vysoko v horách
1940 City for Conquest

TV seriály

1974 Nakia (TV seriál)
1964 Suspense (TV seriál)

Dokumentární

2014 The First Motion Picture Unit: When Hollywood Went to War - a.z.
1965 F.D.R. (TV seriál)
The Battle of the Bulge... The Brave Rifles
1945 Last Bomb, The
1944 Příběh létající pevnosti
Resisting Enemy Interrogation
1943 How to Fly the B-17 (Part 1, Ground Operations)
How to Fly the B-17 (Part 2, Flight Operations)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky