foto

Jerzy Klonowski

  • nar. 21.10.1954 (66 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 1 (S11E01)
2017 Na dobre i na złe (TV seriál)
Serce i rozum (S19E04)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złoty interes (S12E12)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Sekret (S03E03)
Lekarze (TV seriál)
Każdy ma swoją tajemnicę (S03E09)
2006 Mrok (TV seriál)
Miłość może zabić (E04)
Pogoda na piątek (TV seriál)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Pułapka (S02E09)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Tylko miłość, cz. 2 (S04E22)
Tylko miłość, cz. 1 (S04E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky