foto

Chris Richmond

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 All the Devil's Men
2017 Al rahal
Edie
2016 Murdered by My Father (TV film)
2013 Povolení k pobytu
2012 28 tisíc
Magic Boys
Vloupačka
2011 The Veteran
2010 Edge
2009 Dubplate Drama

TV seriály

2019 Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
2018 Safe (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Death of a Detective (S03E01)

Dokumentární

2017 Počátky lidské cesty (TV seriál)
2011 Sny o životě

Herecká filmografie

Filmy

1980 Lovec

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace