foto

Eddie Baroo

  • nar. 25.9.1968 (51 let)
    Geelong, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lone Wolf
2019 Judy & Punch
2018 Reaching Distance
The Marshes
2017 1%
What If It Works?
2016 Spin Out
2015 Downriver
Trouba
2014 Fell
Syn zmaru
2013 Mystery Road
2012 Crawlspace
Jack Irish: Black Tide (TV film)
Pohřbeni zaživa (TV film)
Save Your Legs!
2010 Red Hill: Krvavý zapadákov
Summer Coda
2009 My Year Without Sex
2006 BoyTown
The Book of Revelation

TV seriály

2019 Bad Mothers (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Ovečky Boží (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (E04)
Ztělesněná šelma (E03)
Mr Inbetween (TV seriál)
I Came From Your Balls? (S02E03)
Don’t Be A Dickhead (S02E02)
Zádrhel (TV seriál)
Podstata (S03E02)
2017 Newton's Law (TV seriál)
2016 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Rome (S01E05)
Opalville (S01E04)
Salt Lake (S01E03)
další epizody (4)
2015 MyChonny Moves In (TV seriál)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
Nejhorší rok mého života (TV seriál)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
2013 Die on Your Feet (TV seriál)
It's a Date (TV seriál)
Upper Middle Bogan (TV seriál)
2011 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 1 (S04E01)
2010 Čas zabíjet (TV seriál)
2009 Whatever Happened to That Guy? (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Luv U 4 Eva (S01E06)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Psí život (S08E13)
2007 City Homicide (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2004 Soudní vyšetřovatelé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky