foto

Stephen Evans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Než skončí léto
2006 Poprask na předměstí
2003 The Honourable Wally Norman
Travelling Light
2002 Australian Rules

TV seriály

2020 Na mušce (TV seriál)
End of Game (S03E06)
2018 On the Ropes (TV seriál)
2017 Newton's Law (TV seriál)
2016 Jack Irish (TV seriál)
Vlčí Zátoka (TV seriál)
Wolf Creek (S01E06)
Rome (S01E05)
Opalville (S01E04)
další epizody (6)
2015 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
Smrt nás rozdělí (S03E08)
Připravit, pozor, vražda (S03E07)
Vražda neznámé ženy (S03E02)
další epizody (4)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2013 Případy doktora Bleika (TV seriál)
If the Shoe Fits (S01E06)
Hearts and Flowers (S01E05)
Death of a Travelling Salesman (S01E03)
další epizody (4)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
Vražda pod jmelím (S02E13)
Podivné zvyky (S02E12)
Obvinění z vraždy (S02E09)
další epizody (6)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Steps Out (S06E01)
2012 House Husbands (TV seriál)
Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
Prokletí faraona Memsese (S01E13)
Vražda v temnotě (S01E12)
Náhodná smrt (S01E10)
další epizody (5)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
Small Time Gangster (TV seriál)
Offspring (TV seriál)
Together, We Are Onea (S02E04)
Dates, Decisions & Divorces (S02E03)
2010 Tangle (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S03E22)
Epizoda 20 (S03E20)
Epizoda 18 (S03E18)
další epizody (9)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Saving Face (S03E05)
2009 Carla Cametti PD (TV seriál)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
Epizoda 20 (S02E20)
Epizoda 18 (S02E18)
další epizody (11)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
další epizody (7)
2007 Satisfakce (TV seriál)
2005 Holly's Heroes (TV seriál)
2004 Noah & Saskia (TV seriál)
1999 Crash Zone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky