foto

František Skřípek

  • nar. 15.2.1952 (68 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1987 Ať přiletí čáp, královno! (TV film)
1986 Co takhle svatba, princi? (TV film)
Kus života (TV film)
1985 Mít někoho do deště (TV film)
1984 Barvy na výběr (TV film)
Křižovatka (TV film)
1983 Brakýři (TV film)
1982 Vyhnanství (TV film)
1980 Princové jsou na draka (TV film)
1978 Cesta domů (TV film)
1976 Bratránek z Batávie (TV film)
1975 Rusalka (TV film)
1974 Cesta do Pristolu (TV film)
1972 Konec knihy VI. (TV film)
1971 Král, kejklíř a hvězdář (TV film)
1968 Křesadlo (TV film)
1967 Pozdní doznání (TV film)

TV seriály

1980 Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
Maturity (E06)
Havárie (E05)
Krádež (E04)
další epizody (6)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Setkání (E11)
Tíha (E10)
Rozchod (E09)
další epizody (11)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jan Palach
1990 Pernikářka a větrný mládenec (TV film)
1989 Stačí stisknout (TV film)
1986 Hlava plná slunce (TV film)
1981 Velké přání
1980 Koncert
1979 Drsná Planina
1978 Černá ovce (TV film)
1976 O třech bratřích (TV film)
O třech vandrovnících (TV film)
1975 Mys Dobré naděje
Únos (TV film)
1974 Cesta do Pristolu (TV film)
Poslední ples na rožnovské plovárně
Za volantem nepřítel
1973 Maturita za školou
1972 Kamenný kvítek (TV film)
Puding a la Chipolatta (TV film)
Studánka bílé panenky (TV film)
1970 Lítost (TV film)

TV seriály

2019 Sever (TV seriál)
Pomáhat a chránit (E01)
Krejzovi (TV seriál)
Kdo je kdo? (S02E03)
2017 Bohéma (TV seriál)
Past na svědomí (E02)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (S03E27)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
Cesty domů (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
Tohle nebude fungovat (S03E07)
Konečně spolu (S03E05)
1978 Perly (TV seriál)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Z bouřného času (E04)
1974 Vlaštovičky (TV seriál) - vyp.

Dokumentární

2013 Příběhy slavných (TV seriál)
Elegán ve fraku (S13E04)
2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)

Host

TV pořady

1977 Roste, kvete, zelená se (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2016 Zločiny srdce (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky