foto

Katharina Leonore Goebel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Zürich-Krimi: Borchert und der Sündenfall (TV film)
Frau Stern
2018 Bier Royal (TV film)
2012 Drei Stunden
Trans Bavaria
Zpátky domů (TV film)
2010 Daniels Asche

TV seriály

1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace