foto

Jaroslav Horák

  • nar. 1.5.1949 (72 let)
    Nedvědice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Báječná léta pod psa
1987 Copak je to za vojáka...
1979 Drsná Planina
1978 Tajemství Ocelového města

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Primář nebo výzkum (S01E27)
1981 Tři spory (TV seriál)
Spor architekta Zítka (E01)
Velitel (TV seriál)
1975 My z konce světa (TV seriál)
Zkouška (E06)

Divadelní záznam

1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky