foto

Jaroslav Horák

  • nar. 1.5.1949 (69 let)
    Nedvědice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Báječná léta pod psa
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
1987 Copak je to za vojáka...
1979 Drsná Planina
1978 Tajemství Ocelového města

TV seriály

1981 Tři spory (TV seriál)
Spor architekta Zítka (E01)
1975 My z konce světa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace