foto

Doris Masjos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Tatort - Frankfurter Gold (TV film)
1969 Damenquartett (TV film)
1968 Pole Poppenspäler (TV film)
1965 Stahlnetz - Nacht zum Ostersonntag (TV film)
1964 Stahlnetz - Rehe (TV film)
1963 Ein Musterknabe (TV film)
1958 Die Beklagte (TV film)

TV seriály

1999 Pumuckls Abenteuer (TV seriál)
1972 Wir 13 sind 17 (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1967 Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
1966 Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky