foto

Jörg Lawerentz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Flaschendrehen (TV film)
2010 Ztracena v Africe (TV film)
2009 Exploze
2006 Hammer & Hart (TV film)
Nevěř nikomu! (TV film)
2004 Der verzauberte Otter (TV film)
2003 Tučňák Amundsen (TV film)

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babyklappe (S10E08)
Kollateralschaden (S10E07)
Scheitern ist geil (S10E06)
další epizody (9)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Mitten ins Herz (S09E09)
Blinde Wut (S09E08)
La vie en rose (S09E07)
další epizody (5)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wechselschritt (S08E13)
Bereit bis in den Tod (S08E12)
Tante Emma (S08E11)
další epizody (5)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Leben des Brian (S07E10)
Das Gesetz der Straße (S07E09)
Stramme Jungs (S06E12)
další epizody (4)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Valentinstag (S06E10)
Der Priester ist tot (S06E09)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Amnesie (S05E06)
Tattoo (S05E04)
Der Highlander (S05E03)
další epizody (5)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der perfekte Mord (S04E06)
Filmtod (S04E04)
Kindergeburtstag (S04E03)
další epizody (5)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vidím něco, co ty nevidíš (S02E07)
Naháči z Huttropu (S02E06)
Cesta k tobě (S02E05)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ve stínu Feng-Shui (S01E05)
Noční služba (S01E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Hand Gottes (S10E06)
Leipzig ohne Saft (S10E04)
Déjà-vu (S10E03)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wettlauf mit dem Tod (S09E17)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Zrada (S13E06)
Pod tlakem (S13E04)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Nad propastí (S09E12)
2005 Krimi.de (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na lovu (S09E11)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Na mušce (S08E03)
Falešné přátelství (S08E02)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Očitý svědek (S01E04)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Křest ohněm (S07E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky