foto

Rafael Rojas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El viaje a Kioto
Onyx, los reyes del grial
2017 Obři neexistují
2014 Anochece en la India
2010 Dios de madera, El
2009 Burka por amor, Un (TV film)
El cónsul de Sodoma
2007 Góóól! II
Uno de los dos no puede estar equivocado
1997 Chevrolet
1994 Lazos (TV film)
1992 Beso del sueño, El
Noche del ejecutor, La
1991 Mimo hru
1990 Un week-end sur deux
1989 Canción triste de...
Krev a písek
1986 Noche de la ira, La
1983 El erótico y loco túnel del tiempo
Invierno en Marbella

TV seriály

2019 La casa de papel (TV seriál)
Jarana (S03E07)
2018 El final del camino (TV seriál)
2014 Víctor Ros (TV seriál)
2012 Memoria del agua, La (TV seriál)
2011 Ángel o demonio (TV seriál)
2010 Trpké víno (TV seriál)
2007 Círculo rojo (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Paco y Veva (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Géminis, venganza de amor (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
Vida y sainete (TV seriál)
1997 Calle nueva (TV seriál)
Pasen y vean (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)
El sexólogo (TV seriál)
Vecinos (TV seriál)
1993 A su servicio (TV seriál)
1990 Para Elisa (TV seriál)
1986 Tristeza de amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace