foto

Emilio Linder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El Silencio
2017 Red de libertad
2016 El manuscrito Vindel
Ignác z Loyoly
Luz de Soledad
2015 Alien Inside
2013 La Boca del León
La fotógrafa
2011 Němý hlas
2009 Amanecer en Asia
2008 20-N: Los últimos días de Franco (TV film)
2006 Goyovy přízraky
2005 Invulnerable
Precio de una Miss, El (TV film)
2003 Carmen: Divoká vášeň
2000 Aunque tú no lo sepas
1998 Casting
1997 Carreteras secundarias
1992 Sny mrtvých
Zabít Elizabeth
1990 Bethune: The Making of a Hero
Křídla slávy
Průrva
1988 Slimáci
The Legendary Life of Ernest Hemingway
1987 Commando Mengele
Skalpy
1986 Amazones du temple d'or, Les
Chuponas, Las
1985 Esos locos cuatreros
Marbella, un golpe de cinco estrellas
1984 Café, coca y puro
Christina y la reconversión sexual
Guerra sucia
Histoire d'O: Chapitre 2
I Love Hitler
Lilian (la virgen pervertida)
Pes zabiják
Rajita para dos, Una
Zorra y el escorpión, La
¿Cuánto cobra un espía?
1983 Black Venus
C'est facile et ça peut rapporter... 20 ans
Juana la loca... de vez en cuando
Nuevos extraterrestres, Los
1982 Con las bragas en la mano
Desenfrenos carnales
El orgasmo y el éxtasis
Los pornoaficionados
Mi conejo es el mejor
Pieces
1981 Bragas calientes
Chicas del bingo, Las
1980 Gran secreto, El
Mano negra, La
Pasión prohibida

TV seriály

2015 Apaches (TV seriál)
2011 Isabel (TV seriál)
2010 Alfonso, el príncipe maldito (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Diez en Ibiza (TV seriál)
¿Se puede? (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Paso adelante, Un (TV seriál)
2001 Academia de baile Gloria (TV seriál)
Ciudad sur (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
Más que amigos (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
Pícaras, Las (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
1980 Les chevaux du soleil (TV seriál)
1979 Escrito en América (TV seriál)
1978 Juglar y la reina, El (TV seriál)

Dokumentární

2019 Sesión Salvaje
2017 Rebobinando
2014 Queridos monstruos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky