foto

Guillermina Motta

  • nar. 26.12.1941 (77 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Souvenir
1981 El vicari d'Olot
1974 Viajes escolares, Los
1970 Topical Spanish

TV seriály

1997 ¿Para qué sirve un marido? (TV seriál)
1990 Querido cabaret (TV seriál)
1979 Quitxalla (TV seriál)
1975 Taller de comèdies (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1990 Querido cabaret (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky