foto

Maribel Altés

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Positius (TV film)
2003 Platillos volantes
1998 Subjúdice
1997 El crimen del cine Oriente
1981 El vicari d'Olot
1969 La respuesta

TV seriály

2012 Gran Nord (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2003 Mari, La (TV seriál)
1998 Laberint d'ombres (TV seriál)
1996 Rosa, punt i a part (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
1990 Querido cabaret (TV seriál)
Sóc com sóc (TV seriál)
1988 Crònica negra (TV seriál)
1987 13 x 13 (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
1982 Teatre (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1970 El teatro (TV seriál)
1967 Escuela de matrimonios (TV seriál)
La familia Colón (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Teatro catalán (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky