foto

Bessie Smith

  • nar. 15.4.1894
    Chattanooga, Tennessee, USA
  • zem. 26.9.1937 (43 let)
    Clarksdale, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1929 St. Louis Blues

Dokumentární

2003 Blues (TV seriál)
2001 A Huey P. Newton Story (TV film)
1993 Bluesland: A Portrait In American Music
1969 Bessie Smith

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace