foto

Jan Kratochvíl

  • nar. 8.6.1940
    Černošice, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 21.11.2013 (73 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2002 Musím tě svést

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Kolaudace (TV film)
1976 Traja chrobáci (TV film)
1973 Papír (TV film)

TV seriály

1993 B City (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Hrobové se otvírají - noc (TV film)
Zvon Lukáš (TV film)
1975 Dva muži hlásí příchod

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2003 Lidé z manéže (TV seriál)
1992 Turba (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Kolaudace (TV film)
1987 Bolero (TV film)
1973 Papír (TV film)

Host

TV pořady

1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky