foto

Holly Madison

  • nar. 23.12.1978 (38 let)
    Astoria, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Astorii, ve státě Oregon. Její otec pracoval v dřevařském průmyslu, proto Holly od 2 do 11 let vyrůstala na Aljašce, později se rodina přestěhovala do St. Hellens v Oregonu. Holly vystudovala na Portlandské Státní divadlo a psychologii. V roce 1999 se přestěhovala do Los Angeles, kde vystudovala univerzitu Loyola Marymount University.

Poté si vydělávala jako hawajská tropická modelka a pracovala i u Hooters, kde v roce 2008 získala ocenění Best Hooters Girl All time (absolutně nejlepší dívka Hooters).

Po zkušenosti u Hooters byla pozvána do vily Playboye, v době kdy měl Hugh Hefner sedm přítelkyň. V září 2001 se stala jednou z Hefnerových oficiálních přítelkyň. V únoru 2002 se stala přítelkyní číslo 1 a přestěhovala se do Hefnerovy ložnice ve vile. V roce 2003 Holly nafotila pictorial pro rubriku časopisu Playboy: Cyber Girl of the Week, pictorial je uveřejněn na internetových stránkách časopisu Playboy. Od roku 2005 ji můžeme vídat, spolu s ostatními Hefnerovými přítelkyněmi Bridget Marquardt a Kendrou Willkinson, v televizní show o jejich životě "The Girls Next Door". od roku 2007 pracuje na tvorbě časopisu Playboy. Pracuje jako internista v Playboy Studios a jako nižší redaktor, spolupracovala i na kalendáři k sérii The Girls Next Door pro rok 2008, na kterém spolu s Bridget a Kendrou pózovala.

Holly se také věnuje zvířátkům, píše články do časopisu The Coolest Little Pet Magazine a v dubnu 2007 se zúčastnila akce sdružení PETA, svlékla se a byla zahalena jen nápisem s heslem ,,Budu raději nahá, než abych nosila kožich." Holly otevřeně mluví o své plastické operací nosu a zvětšení prsou a o tom, že by chtěla mít s Hugh Hefnerem děti.

Zahrála si v mnoha seriálech spolu s Bridget a Kendrou. A ve filmech SCARY MOVIE 4 a THE HOUSE BUNNY.

Martin "masw" Swider

Herecká filmografie

Filmy

2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
2009 Telling, The
2008 Domácí mazlíček
2006 Scary Movie 4
1998 Last Broadcast, The

TV seriály

2005 Larry, kroť se (TV seriál)
The Smoking Jacket (S05E06)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Viva la Bam (TV seriál)
2002 Doggy Fizzle Televizzle (TV seriál)
2001 Robot Chicken (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)
2008 Indyfans and the Quest for Fortune and Glory
2007 In Search of Puppy Love

TV pořady

2009 Kendra (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2005 Girls Next Door, The (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
Surreal Life, The (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace