foto

Jiří Juřina

  • nar. 28.1.1945
    Ostrava, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 10.6.2008 (63 let)
    Uherské Hradiště, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Hurá za ním
1980 Pohádka o Honzíkovi a Mařence
1979 Čtyři na sněhu (TV film)
1974 Dvacátý devátý
1965 Sjezd abiturientů (TV film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace