foto

Outi Mäenpää

  • nar. 24.2.1962 (57 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 95
Vihainen marsu
Zákon ledové země
2016 Pod ochrannými křídly
2015 Armi elää!
2012 Call Girl
Král krys
2011 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
Jussi Vares: Polibek zla
Nechte moje lidi jít!
Tsägäateria
2010 Na druhé straně
2008 8 päivää ensi-iltaan
Bouřlivák
Älä unta nää (TV film)
2007 Černý led
2006 Král telenovely
2005 Hokkasen näköinen nainen (TV film)
Playa del futuro
2004 Kukkia & sidontaa
2003 Pahat Pojat
Perly a svině
2002 Eteenpäin (TV film)
Muž bez minulosti
Tappava säde (TV film)
Umur
2000 Kuningas Hidas
Lomalla
1999 Juha
Talossa on Saatana (TV film)
1998 Saari (TV film)
Zugvögel ... einmal nach Inari
1996 Gabriel (TV film)
Mraky odtáhly
1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Anita
1993 Gray
Okay
Toinen luonto (TV film)
1992 Me/We
Viimeinen pisara (TV film)
1991 Mikroaika
Suklaasydän (TV film)
1990 Děvče ze sirkárny
Huolehtivainen rakastaja (TV film)
1989 Anni tahtoo äidin
Me olemme viisi ystävää (TV film)
Mies pimeästä (TV film)
Terroristit (TV film)
1988 Rengasmatka (TV film)

TV seriály

2018 Bullets (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
AAA-kuppi (S01E10)
Ihmeellisiä eläimiä (S01E09)
Vihreät Valot: Väärät bileet (TV seriál)
Hiostamo (S01E09)
Raja (S01E08)
Iso paha susi (S01E07)
další epizody (9)
2014 Syke (TV seriál)
Leikin loppu (S01E02)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
Muista aina liikenteessä (S03E09)
Veljensä vartija (S03E08)
další epizody (10)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
Vapaa pudotus (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Poliisin poika (S02E10)
Lyhyet jäljet (S02E09)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
Saatanan lapset (S01E09)
Paras mahdollinen maailma (S01E08)
další epizody (9)
Mustan kissan kuja (TV seriál)
Susi rajalla (TV seriál)
1999 Muodollisesti pätevä (TV seriál)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
1995 Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
1993 Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)
Pimennys (TV seriál)
Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
Päin perhettä (TV seriál)
1991 Alhola (TV seriál)
1990 Valehtelu virkistää (TV seriál)
1989 Hellapoliisit (TV seriál)
Kaikki on ihan hyvin? (E06)
Pilaavatko naiset koko elokuvan? (E05)
Elokuvaa suurempaa elämää (E04)
další epizody (6)
Seitsemän veljestä (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
1986 Tabu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Naurun tasavalta (TV seriál)
2006 Making of "Saippuaprinssi"
1988 Stiller, Garbo & Jag

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Vapaa pudotus (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2005 Venla 2004 (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Noriko Show (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
Stella Polaris esittää: Veneen henki (TV pořad)
Umpimähkä (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
Runoraati (TV pořad)
2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
1995 Akkulaturit (TV pořad)
1988 Pohjantähden alla (TV pořad)
1986 Studio Studio (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace