foto

Ria Kataja

  • nar. 15.10.1975 (43 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aurora
Tarhapäivä
2018 Ihmisen osa
2017 Kyrsyä
Yösyöttö
2016 Tatu a Patu
2013 Kerron sinulle kaiken
2012 Jussi Vares: Vražedné tango
2007 Non Profit
Sanaton sopimus (TV film)
Černý led
2004 Hei me tervataan (divadelní záznam)
2003 Nousukausi
Rotanloukku (TV film)
Tuulikaappimaa (TV film)
2001 Klassikko
2000 Laina-aika
1999 Anna muisto (TV film)
1994 Paratiisin lapset

TV seriály

2018 Joulukalenteri: Maukan ja Väykän ensimmäinen joulu (TV seriál)
2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
2014 Brändärit (TV seriál)
Koira (E02)
Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (11)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (6)
2009 Jälkilämpö (TV seriál)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (12)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Stuidu (E01)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
Kivi ja kilpi (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Rakkaudesta häneen (S01E05)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Itsenäisyyspäivä: Linnan juhlat (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
2010 Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)
2004 Saunavuoro (TV pořad)
2002 Paristo (TV pořad)
2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2002 Paristo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace