foto

Martti Suosalo

  • nar. 19.7.1962 (56 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Olavi Virta
Rozesmát, nebo zemřít
2017 Země vánočních zázraků
2016 Tappajan näköinen mies
2015 Harhateillä: Path to Nowhere
2014 Luolasto (divadelní záznam)
2013 Puolin ja toisin (TV film)
Vše pro vlast
2012 Ja saapuu oikea yö
Risto Räppääjä ja viileä Venla
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Hyvä työ (studentský film)
Poslední kovboj zůstává
Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
2008 Risto Räppääjä
2007 Černý led
2006 Kalteva torni
2004 Vappumatinea 2004 (koncert)
2003 Perly a svině
Sibelius
Tuulikaappimaa (TV film)
2001 Klassikko
Rentun ruusu
Tango Kabaree
2000 Lakeuden kutsu
Las nueve vidas
1999 Kulkuri ja joutsen
Pitkä kuuma kesä
Sokkotanssi
Zlatá horečka v Laponsku
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
1997 Hotelli Voodoo (TV film)
Kypärä
Lunastus
Palkkasoturi
Ristin juurella (studentský film)
Viisi tytärtäni (TV film)
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Gabriel (TV film)
Laskettu aika (TV film)
Murhataanpa Bobrikov (TV film)
Tie naisen sydämeen
Yöjuna
1995 Kivenpyörittäjän kylä
Ruuvimies (TV film)
1994 Aapo
Paratiisin lapset
Pieniä valheita (TV film)
Virkistysalue
1993 Viiniä, rakas äiti (meidän on vielä rokattava) (studentský film)
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
Brunnen
Karavaani (studentský film)
1991 Mikroaika
Panostaja (TV film)
1989 Kolme yötä (TV film)
Valkoinen nainen (TV film)
Zimní válka
1986 Häät (studentský film)
1985 Hamlet (TV film)
Päiväsi ovat luetut (studentský film)
Raymond Karppisen kaipuu (studentský film)
1984 92-oktaanirakkautta
Vilja tuleentuu

TV seriály

2019 Taisto - muovista ja rakkaudesta (TV seriál)
Miniterapiaa (S01E08)
Vääränlaista kemiaa (S01E07)
Huuto syvyydestä (S01E06)
další epizody (8)
2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Yökyöpelit (TV seriál)
2014 Kekäläisen kesäduuni (TV seriál)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Isä, poika ja paha henki - osa 2 (E08)
Isä, poika ja paha henki - osa 1 (E07)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
další epizody (8)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2006 Ilonen talo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Mykkä todistaja (E05)
Uudisraivaaja (TV seriál)
Johtaja (E03)
2004 Sairaskertomuksia (TV seriál)
2002 Jurismia! (TV seriál)
Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Musta sukka (TV seriál)
Operaatio Interheil (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
Joulukalenteri (TV seriál)
Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1995 Rakkauden jano (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Napaseutu (TV seriál)
Pudonneita (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
Hunajan maku (TV seriál)
Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Matkalaukkukostaja (TV seriál)
1990 Kellarikaarti (TV seriál)
Valehtelu virkistää (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
Talvisota (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
1984 Lapsilta kielletty (TV seriál)

Dokumentární

2011 Näin tehtiin tappajan näköinen mies (TV film)
2006 Esko Roine - vakavasti hauska (TV film)
2004 Virtasta Koskella (TV film)
1989 Läpi harmaan kiven (TV film)
1985 Hamlet - dokumentti (TV seriál)
1984 Pääosassa Jouko Turkka (TV film)

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2013 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2011 Arvostele mun illallinen Suomessa (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
Sapuskaa, harashoo! (TV pořad)
2009 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Miitta-täti (TV pořad)
Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2006 Studio Impossible (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
SF-studio (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
Voimala (TV pořad)
Ylen hyvä (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Jussi Gaala 2002 (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
Maailman ympäri (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 Turkka & Turkka (TV pořad)
1991 Nyhjää tyhjästä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace