foto

Bill Murray

  • nar. 21.9.1950 (68 let)
    Wilmette, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Bill Murray
    Creative Artists Agency
    9830 Wilshire Boulevard
    Beverly Hills, CA 90212
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Dead Don't Die
2018 B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
Psí ostrov
2016 Kniha džunglí
Krotitelé duchů
2015 A Very Murray Christmas
Aloha
Ruku na to
2014 Grandhotel Budapešť
Miluj souseda svého
Návrat blbýho a blbějšího
Památkáři
2012 Až vyjde měsíc
Královský víkend
Prozření Charlieho Swana III
2010 Krev na křídlech
2009 Fantastický pan Lišák
Hranice ovládání
Snížit se
Zombieland
2008 Dostaňte agenta Smarta
Město Ember
2007 Darjeeling s ručením omezeným
2006 Garfield 2
2005 Zlomené květiny
Ztracené město
2004 Garfield ve filmu
Život pod vodou
2003 Kafe a cigára
Ztraceno v překladu
2001 Agent Bílá krvinka
Sex instruktor
Taková zvláštní rodinka
2000 Charlieho andílci
Hamlet
1999 Kolébka ve větru
Scout's Honor
1998 Jak jsem balil učitelku
Nebezpečné hry
With Friends Like These...
1997 Muž, který věděl příliš málo
1996 Kingpin
Space Jam
Větší než život
1994 Ed Wood
1993 Na Hromnice o den více
Vzteklej pes a Glorie
1991 A co Bob?
1990 Rychlá změna
1989 Krotitelé duchů II
1988 Manželské etudy
Strašidelné Vánoce
1986 Malý krámek hrůz
1985 Best of John Belushi, The
1984 Krotitelé duchů
Na ostří nože
Nothing Lasts Forever
1982 Tootsie
1981 Lampasy
Steve Martin's Best Show Ever (TV film)
1980 Bill Murray Live From the Second City (TV film)
Bizoni na tahu
Caddyshack
Loose Shoes
1979 Mr. Mike's Mondo Video
Nemotorové
1978 The Rutles (TV film)
1977 Things We Did Last Summer (TV film)
1976 Příští stanice Greenwich Village
TVTV Show, The (TV film)
1975 Tarzoon, la honte de la jungle

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Tribeca's Day Off (S01E07)
Boj o ředitelnu (TV seriál)
Ředitel (S01E01)
2015 Parks and Recreation (TV seriál)
Two Funerals (S07E11)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Alpha House (TV seriál)
The Love Doctor (S02E01)
In the Saddle (S01E11)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Mučivé metody soustředění (S08E05)
2013 Alpha House (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1998 Stories from My Childhood (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Bill Murray Experience
2016 '85: The Greatest Team in Pro Football History
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
Il était une fois...: Lost in Translation (TV film) - a.z.
2008 Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
2007 Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)
2006 Buy the Ticket, Take the Ride: Hunter S. Thompson on Film
2005 This Is an Adventure
2004 Lost on Location: Behind the Scenes of 'Lost in Translation'
Stars and Stripes 1
Stars and Stripes 2
This Old Cub
2002 Sweet Spot, The (TV seriál)
Tim Robbins - hráč od srdce (TV film)
2000 Making of 'Charlie's Angels', The
Michael Jordan to the Max
1999 Ghostbusters 1999
Ghostbusters' SFX Team Featurette
Saturday Night Live 25 (TV film)
1998 John Belushi: The E! True Hollywood Story (TV film)
1978 Fear and Loathing in Gonzovision (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2013 Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2011 Saturday Night Live Special: Backstage (TV pořad)
2010 Scream Awards 2010 (TV pořad)
2008 Elvis Mitchell: Pod vlivem (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
2003 Americký chopper (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Focus on Bill Murray (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1995 WWF Hall of Fame 1995 (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1989 Best of Gilda Radner, The (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1986 Best of Dan Aykroyd, The (TV pořad)
1982 It's Not Easy Bein' Me: The Rodney Dangerfield Show (TV pořad)
Late Night with David Letterman (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

1984 Ray Parker Jr.: Ghostbusters (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Rychlá změna

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 955)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace