foto

Emily Kuroda

  • nar. 30.10.1952 (66 let)
    Fresno, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maybe Someday
2016 Take the 10
2013 Bloodline (TV film)
Yellow Face
2012 Scruples (TV film)
2010 Peep World
Red
2009 Love 10 to 1
2008 The Sensei
2006 My Prince, My Angel
2005 Jeden navíc
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
1999 Suburbans
1998 Yellow
1997 Zavražděna, ale... její srdce žije dál (TV film)
1995 Awake to Danger (TV film)
Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)
1994 Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film)
1992 Svůdník (TV film)
1991 Dynasty: The Reunion (TV film)
Pozdě k večeři
1990 Dárce (TV film)
Proč já?
She Said No (TV film)
1989 Super sázka
Táta
Vražda v Central Parku (TV film)
1986 American Geisha (TV film)

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
The Germ (S02E05)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Winter (E01)
2014 Sequestered (TV seriál)
2013 Just Us Guys (TV seriál)
2012 Dakota (TV seriál)
2010 Médium (TV seriál)
Bring Your Daughter to Work Day (S07E01)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Stůj při mně (S05E18)
2008 Under One Roof (TV seriál)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
In Case of Emergency (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Buď má Lorelai Gilmorová (S07E16)
Vánoční tajnosti (S07E11)
2006 Clark and Michael (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Manželství po francouzsku (S07E07)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dům neznamená domov (S05E22)
Láska hory přenáší (S05E16)
Návrat domů (S05E12)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mnutí klásků (S04E09)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
A je po večírku (S05E08)
Nejdřív hádky, potom svátky (S04E21)
Další rána (S04E19)
další epizody (7)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zhyň, blbče (S04E08)
Rozluč se, Gracie (S03E20)
Seznam pro a proti (S03E17)
další epizody (6)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
Taneční maraton (S03E07)
Vítězství či prohra (S03E04)
další epizody (8)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Mladíček na útěku (S02E09)
Zásnuby (S02E01)
další epizody (7)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Shrimp Incident (S02E04)
Dva z Queensu (TV seriál)
Sight Gag (S04E02)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Utajený polibek (S01E07)
Lovci jelenů (S01E04)
Matka a dcera (S01E01)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Simon Sez (S06E16)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Shasta McNasty (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Party Girl (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Seber ta zlomená křídla (S02E21)
1992 The Jackie Thomas Show (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1990 Lifestories (TV seriál)
Potsworth & Co. (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Špinavá hra (S03E16)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace