foto

Regis Parton

  • nar. 27.1.1917
    Johnstown, Pennsylvania, USA
  • zem. 31.5.1996 (79 let)
    Riverside, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Tajemné vědecké divadlo 3000 - a.z.
1979 Butch a Sundance: Začátky
1977 Herbie jede rallye
1976 Amazing Dobermans, The
1975 The Ultimate Warrior
1973 Slaughter's Big Rip-Off
1971 Švindl
1968 Arizona Bushwhackers
Miláček Herbie
Sol Madrid
The Split
1967 Fort Utah
Nepřátelské pušky
Red Tomahawk
The Magnificent Stranger - a.z.
1966 Johnny Reno
Waco
1965 Apačové
Black Spurs
Young Fury
1964 Law of the Lawless
1962 Sladký pták mládí
1960 Spartakus
1959 Never Steal Anything Small
1958 Apache Territory
High School Confidential!
1957 Gun for a Coward
Man Afraid
The Hired Gun
The Incredible Shrinking Man
1956 A Day of Fury
Rána na oplátku
The Price of Fear
1955 Chief Crazy Horse
Poslední hranice
The Man from Bitter Ridge
This Island Earth
1954 Four Guns to the Border
1952 Million Dollar Mermaid
1951 Anne of the Indies
Texas Carnival
1941 In the Navy
Keep 'Em Flying

TV seriály

1989 Lebkouni (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Magical World of Disney, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky