foto

Charles Cantor

  • nar. 4.9.1898
    Worcester, Massachusetts, USA
  • zem. 11.9.1966 (68 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 That Funny Feeling
1961 The Great Impostor
1960 Maggie (TV film)
1952 Stop, You're Killing Me
1945 Duffy's Tavern

TV seriály

1965 O.K. Crackerby! (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
The Comedy Spot (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Blondie (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky