foto

Ana Otero

  • nar. 13.5.1970 (49 let)
    San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 II
2011 La rosa de nadie
2007 Buen día lo tiene cualquiera, Un
Diente por ojo
2002 Reflejos
2001 Voz de su amo, La
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
1996 Láska vážně škodí zdraví
Malena es un nombre de tango
Pon un hombre en tu vida
1994 Dame fuego

TV seriály

2015 Algo que celebrar (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál) - herec, a.z.
1998 Compañeros (TV seriál) - herec, a.z.
1997 La mandrágora (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 II premios ATV (TV pořad)
1995 IX premios Goya (TV pořad)
1989 Waku waku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky