foto

Wesley MacInnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2017 Power Rangers: Strážci vesmíru
2016 Warcraft: První střet
2014 Far from Home (TV film)
Girlhouse
2013 Slova nebo obrazy?
2012 Phantoms, The (TV film)
2011 Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
2009 Pes jménem Krismes (TV film)

TV seriály

2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legends of To-Meow-Meow (S04E08)
2016 iZombie (TV seriál)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
2015 Motiv (TV seriál)
Zapomnění (S03E03)
2014 The 100 (TV seriál)
I Am Become Death (S01E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Road Trip (S09E10)
2012 Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
Ranč Heartland (TV seriál)
Divocí koně (S05E16)
Cesta nikam (S05E12)
2011 Ranč Heartland (TV seriál)
Nic není jisté (S05E08)
Rodinný výlet (S05E07)
Jde to z kopce (S05E06)
2010 Smallville (TV seriál)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace