foto

Juan Miguel Cuesta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Pohádky z lesa
1985 El pequeño vagabundo - vyp.
1983 Juana la loca... de vez en cuando
1979 La familia, bien, gracias
1977 Secretos de alcoba
1959 La cinta

TV seriály

2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 30 grados a la sombra (TV seriál)
1963 Escuela de maridos (TV seriál)
Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Dokumentární

1964 Visitando a las estrellas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace