foto

Jackson Douglas

  • nar. 1969
    Kent, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dancing Cow, The
1998 Coming Into Money

TV seriály

2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Spring (E02)
2014 Griffinovi (TV seriál)
Brian the Closer (S13E04)
Meg Stinks! (S12E19)
Mom's the Word (S12E12)
2012 Griffinovi (TV seriál)
Robot zabiják (S10E16)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Partial Terms of Endearment (S08E21)
Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side (S08E20)
Extra Large Medium (S08E12)
2009 Griffinovi (TV seriál)
Holka z plakátu (S07E14)
Lois na Foxu (S07E10)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
Je to jako jízda na kole (S07E19)
další epizody (6)
Griffinovi (TV seriál)
Ať žije korupce (S05E17)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Buldoci, do toho! (S07E06)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nepříjemné překvapení (S05E21)
Ale já jsem Gilmorová (S05E19)
Návrat domů (S05E12)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Emily má rande (S05E09)
Rande ve čtyřech (S05E05)
Vzpoura proti Taylorovi (S05E04)
další epizody (8)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Festival živých obrazů (S04E07)
Hobit, pohovka a Digger Stiles (S04E03)
Společenský tanec a italské sušenky (S04E01)
další epizody (8)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
Taneční maraton (S03E07)
Vejce nadivoko (S03E06)
další epizody (10)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Horečné přípravy (S02E02)
Emily v říši divů (S01E19)
Rozchod (S01E17)
další epizody (7)
Griffinovi (TV seriál)
Rytíř sobotní noci (S03E09)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Narozeninové večírky pro Rory (S01E06)
Lovci jelenů (S01E04)
Zab mě (S01E03)
další epizody (4)
1999 Providence (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 For Christ's Sake
2001 Brown Eyed Girl

TV seriály

2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Na kordy (S07E10)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Dědictví po starém Twickhamovi (S05E18)

TV pořady

2009 Family Guy Presents: Seth & Alex's Almost Live Comedy Show (TV pořad)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky