foto

Jean Sincere

  • nar. 16.8.1919
    Mount Vernon, New York, USA
  • zem. 3.4.2013 (93 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Výhled odsud (TV film)
1988 Addicted to His Love (TV film)
Scandal in a Small Town (TV film)
Vražedný puls
1987 Roxana
1985 Třináct u stolu (TV film)
1977 Malá noční hudba

TV seriály

2007 October Road (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2005 Invaze (TV seriál)
Alpha Male (E04)
2003 Všechno je relativní (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Ďábel v ženském těle (S10E21)
2001 Gary & Mike (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Client (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Worth Waiting For (S01E04)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Dávej, ber (S01E13)
1992 Love & War (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1990 Good Grief (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1960 The Comedy Spot (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky