foto

Martin Habig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Das Power-Paar (TV film)
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Schuld (TV film)
2017 Kobra 11 - Není úniku (TV film)
2016 Der Athen Krimi - Trojanische Pferde (TV film)
2013 Turbo a Tacho (TV film)
2006 Nevěř nikomu! (TV film)
2002 Odvážní andělé (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Přežít (S22E20)
Mezi bratry (S22E16)
Král z Ahjády (S22E12)
další epizody (7)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Kobro, je to na vás (S20E10)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Krevní msta (S20E01)
Den zúčtování (S19E15)
Fotbal, hra tvého života (S19E13)
další epizody (6)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Osobní strážce (S19E06)
Mladé a výbušné (S19E02)
1983 (S18E13)
další epizody (5)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Velký návrat (S18E06)
Odveta (S18E02)
Zmrtvýchvstání (S18E01)
další epizody (5)
2012 MEK 8 (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Obchodník s děvčaty (S17E04)
V pasti (S16E15)
Potížistka (S16E13)
další epizody (4)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
S miminem v náručí (S16E07)
Přímo do srdce (S16E03)
Poslední móda (S15E14)
další epizody (6)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Auto budoucnosti (S15E06)
Napadení (S15E05)
Kontrolor (S15E03)
další epizody (5)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Milovaný nepřítel (S14E09)
Rýn v plamenech (S14E08)
Ztracený syn (S14E04)
další epizody (6)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Pohřbený zaživa (S13E09)
Muž v pozadí (S13E07)
Zrada (S13E06)
další epizody (5)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Infarkt (S12E03)
Vina a trest (S11E08)
Parťáci (S11E07)
další epizody (5)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Přátelství (S10E16)
Druhá šance (S10E13)
Řidič (S10E10)
další epizody (7)
2005 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Hrabivost (S02E02)
Výplatní den (S02E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Sestřička (S09E16)
Sebeobrana (S09E06)
Hrdinské dny (S09E03)
další epizody (4)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Za každou cenu (S08E14)
Kdo s koho (S08E12)
Extrém (S08E11)
další epizody (7)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Únos (S01E05)
Láska a smrt (S01E02)
Odvážní andělé (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrtonosná zásilka (S07E06)
Stíny minulosti (S06E16)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Dokonalá vražda (S06E13)
Až do hořkého konce (S06E10)
Výpadek paměti (S06E07)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Znepřátelení bratři (S05E14)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Chata u jezera (S04E10)
1998 Klaun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace