foto

Sally Anne Arnott

  • nar. 9.12.1984 (32 let)
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Proroctví
2008 Personality Plus
2007 Ghost Rider

TV seriály

1985 Neighbours (TV seriál)

TV pořady

2001 Big Brother (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace