foto

Kate Fitzpatrick

  • nar. 1.10.1947 (71 let)
    Nedlands, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Paper Giants: The Birth of Cleo (TV film) - a.z.
1999 Budliky budliky (TV film)
1997 Emmerdale: The Dingles Down Under
Hořící nebe
1988 Rozdělený svět
1987 Perfectionist, The
1986 Tři mušketýři
1984 Fantasy Man
1983 Goodbye Paradise
Skin Deep (TV film)
The Return of Captain Invincible
1982 Runaway Island (TV film)
1980 Players in the Gallery (TV film)
1978 Night Nurse, The (TV film)
1976 Haunting of Hewie Dowker, The (TV film)
Summer of Secrets
The Bushranger (TV film)
1975 Great McCarthy, The
Promised Woman
Removalists, The
1972 Redheap (TV film)
Shirley Thompson Versus the Aliens
The Office Picnic
1971 Homesdale

TV seriály

2015 Heidi (TV seriál)
2012 Hádej, jak moc tě mám rád (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
Rake (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 Satisfakce (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
Taylor má trable (TV seriál)
2005 Scooter: Secret Agent (TV seriál)
2004 Double the Fist (TV seriál)
2002 Marshall Law (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1999 Dog's Head Bay (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
Creatures of the Dark (S01E11)
1998 All Saints (TV seriál)
The Games (TV seriál)
1997 Bullpitt! (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
1996 House Gang (TV seriál)
Mrazivé příběhy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1988 Last Resort, The (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1982 Runaway Island (TV seriál)
1976 Luke's Kingdom (TV seriál)
1975 Ben Hall (TV seriál)
King's Men (TV seriál)
1973 Certain Women (TV seriál)
Serpent in the Rainbow (TV seriál)
1972 Aunty Jack Show, The (TV seriál)
Behind the Legend (TV seriál)
Birds in the Bush (TV seriál)
Boney (TV seriál)
1971 The Comedy Game (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

2005 20 to 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace