foto

Adrienne Pickering

  • nar. 22.2.1981 (40 let)
    Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 House of Bond (TV film)
2010 Klinika
Útes smrti
2009 Proroctví
2008 Clona
2006 Candy

TV seriály

2019 Reef Break (TV seriál)
The Comeback (E08)
2018 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2016 Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (7)
2015 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Room Without a View (S03E07)
2014 Secrets & Lies (TV seriál)
Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (7)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
2012 House Husbands (TV seriál)
Rake (TV seriál)
Greene (S02E08)
Greene vs Hole (S02E07)
R vs Alford (S02E06)
další epizody (6)
2010 Rake (TV seriál)
R vs Corella (S01E08)
R vs Tanner (S01E07)
R vs Langhorn (S01E06)
další epizody (8)
2009 Námořní hlídka (TV seriál)
Safeguard (S03E10)
2008 Out of the Blue (TV seriál)
Rogue Nation (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky