foto

Stephanie Jacobsen

  • nar. 22.6.1980 (37 let)
    Hong Kong
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dům s tajemstvím (TV film)
2013 Boomerang (TV film)
2012 Vražedná hra
2011 Na hraně (TV film)
2010 Quantum Apokalypsa (TV film)
2009 The Devil's Tomb
2008 Life on Mars (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2005 Home and Away: Weddings

TV seriály

2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Šílená Molly (S13E05)
2009 Melrose Place (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2006 Life on Mars (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2000 Pizza (TV seriál)
1999 Farscape (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace