foto

Ellen Hollman

  • nar. 1.4.1983 (35 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka narozená v Detroitu v roce 1983, vzápětí se ale přestěhovali do Troy v Michiganu, kde maturovala na Troy High School. Její rodiče byli oba muzikanti, Ellen je nejstarší ze čtyř dětí. Svůj televizní debut měla v seriálu MALCOLM IN THE MIDDLE (2005).

Poté se objevila v seriálech jako THE O.C., RULES OF ENGAGEMENT, NUMB3RS, MEDIUM, NCSI, CRIMINAL MINDS, WEEDS a IN PLAIN SIGHT. Mimo herectví se věnuje neziskovým organizacím na pomoc problémů s očima pro lidi, kteří si to nemohou dovolit. Nyní se objeví v nadcházející nové sérii s názvem SPARTACUS: WAR OF DAMNED, kde ztvární postavu krásné bojovnice jménem Saxa.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Army of One
2017 Jack and Jill
Justice
Nanny's Nightmare
Sharing Christmas (TV film)
2016 The Secrets of Emily Blair
2015 Král Škorpion: Cesta za mocí
2014 A Perfect Christmas List (TV film)
2012 Lžeš, zemřeš
2010 Sinatra Club
Skateland
2008 Azyl
Lie to Me
2006 Road House 2
Surfařská akademie

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Vindicta (S05E11)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tick Tock (S05E10)
See You Soon (S05E01)
Šach-mat, část 2. (S04E24)
další epizody (4)
2017 Death's Door (TV seriál)
Seal Team 6 (TV seriál)
Doznání (S01E06)
Volání povinnosti (S01E03)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nejlepší kámoši (S01E03)
2015 Into the Badlands (TV seriál)
Hand of Five Poisons (S01E06)
Snake Creeps Down (S01E05)
Two Tigers Subdue Dragons (S01E04)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nový status (S12E18)
2013 Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (4)
2010 Médium (TV seriál)
Will the Real Fred Rovick Please Stand Up? (S06E14)
2009 Tráva (TV seriál)
Kde končí chodník (S05E07)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podvod (S06E09)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Pravá noc (S03E10)
O.C. (TV seriál)
The Case of the Franks (S04E13)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rodinné tajemství (S03E16)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Army of One

Producentská filmografie

Filmy

2019 Army of One

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace