foto

Lenka Novotná

  • nar. 25.3.1978 (42 let)
    Uherské Hradiště, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Z(s)tracený (studentský film)
2008 František je děvkař
2007 Kolotoč (TV film)
2004 Eve's Eye (studentský film)
Water Moon (studentský film)
2003 Nuda v Brně

TV seriály

2019 Sever (TV seriál)
Justice (E05)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Vstupenka do ráje (S01E33)
Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak kostky byly vrženy (S03E14)
Jak jsme se všichni drbali (S03E13)
Jak jsem málem přišel o život (S03E12)
2003 Citadela (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Bouřka (S02E10)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Směšný vrah (S01E06)
Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
Bitva o kopec (E09)
Karlův most (E08)
další epizody (6)
2000 Rasistické historky (TV seriál)

Dokumentární

2018 Poslední slovo Charlotty Garrigue Masarykové (TV film)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Luby Skořepové (S04E04)

Hudební videoklipy

2009 Wohnout - Pepíčci (hudební videoklip)
2001 Čankišou - Sham Sut (hudební videoklip)