foto

Felix Zackor

  • nar. 24.6.1973 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Přeběhlík (TV film)
2018 Slečna Dolittle
2017 Bodycheck – Mit Herz durch die Wand (TV film)
2016 Zweimal zweites Leben (TV film)
2014 Einmal Bauernhof und zurück (TV film)
2013 Černá díra (TV film)
2012 Jantarová komnata (TV film)
2011 Kung Fu máma (TV film)
Záhada Severního moře (TV film)
2010 Kopí osudu (TV film)
2008 Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Porno!Melo!Drama!
Schattenkinder (TV film)
Wie verführ' ich meinen Ehemann (TV film)
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
Dva k sežrání (TV film)
2005 Šťastná nehoda (TV film)
2003 Mein erster Freund, Mutter und ich (TV film)
2002 Heimatfilm! (TV film)
Nicht Fisch, nicht Fleisch

TV seriály

2020 Ella Schön (TV seriál)
Schiffbruch (S03E02)
Feuertaufe (S03E01)
2019 Ella Schön (TV seriál)
Sturmgeschwister (S02E02)
Die nackte Wahrheit (S02E01)
2018 Ella Schön (TV seriál)
Záležitost s láskou (S01E02)
Setkání na ostrově (S01E01)
2017 Blaumacher (TV seriál)
Endspiel (E06)
Papageno (E05)
Öl ins Feuer (E04)
další epizody (6)
Der Barcelona-Krimi (TV seriál)
Tod aus der Tiefe (E02)
Über Wasser halten (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky