foto

Italia Ricci

  • nar. 29.10.1986 (32 let)
    Richmond Hill, Ontario, Kanada

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rome in Love (TV film)
2016 Kouzelná orchidej (TV film)
2015 Smrtící vzpomínky (TV film)
2014 Den po konci světa
2013 Dean Slater: Resident Advisor
Don Jon
2007 Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

TV seriály

2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
2015 Supergirl (TV seriál)
2014 Chasing Life (TV seriál)
2010 Unnatural History (TV seriál)

Galerie (139)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace