foto

Eamonn Owens

  • nar. 18.2.1983 (38 let)
    Killeshandra, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Dorothy Mills
2006 Borci
2005 Snídaně na Plutu
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Hoši z County Clare
Mrtvá těla
2002 Padlé ženy
2001 Sedmý proud (TV film)
2000 St. Patrick: The Irish Legend (TV film)
1999 Andělin popel
1998 Generál
1997 Malý řezník

TV seriály

2004 Big Bow Wow, The (TV seriál)
2000 Fitz, The (TV seriál)
1998 Amongst Women (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky