foto

Antonio Chamorro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Huellas
Segunda Oportunidad
2009 Gente de verdad
2008 Manual práctico del amigo imaginario (abreviado)
2006 DVD
2000 Babaouo
1996 Alma gitana
1995 Den šelmy
1994 ¿Culpable de qué?
1992 Un plaer indescriptible
Última frontera, La
1990 Don Juan, mi querido fantasma
Superagentes en Mallorca
1989 Entreacte
Rey del mambo, El
1988 Bâton Rouge
Malaventura
1987 El pecador impecable
Espérame en el cielo
Esto es un atraco
Veredicto implacable
1986 La Mitad del cielo
Lulú de noche
Orden cómico, El
1985 Cuatro mujeres y un lío
El Caballero del dragón
El donante
Elegido, El
Mambrú se fue a la guerra
Reina del mate, La
1984 Fiebre de danza
Jardín secreto, El
La noche más hermosa
Los locos, locos carrozas
Una rosa al viento
Victòria! 3: El seny i la rauxa
1983 Asalto al banco central
El pico
Fascista, doña Pura y el follón de la escultura, El
Victoria! 2: El frenesí del 17
Victoria! La gran aventura d'un poble
1982 Piernas arriba
Temná sekta
1981 Batalla del Porro, La
El vicari d'Olot
La quinta del porro
Rebelión de los pájaros, La

TV seriály

2013 Vive cantando (TV seriál)
2012 El tiempo entre costuras (TV seriál)
2010 Museo Coconut (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2003 Pantano, El (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Tio Willy (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Querido maestro (TV seriál)
Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1986 Detektiv Pepe Carvalho (TV seriál)
Turno de oficio (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
Página de sucesos (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky