foto

Cem Esertepe

  • nar. 1960
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Anadolu Efsaneleri: Gelin Geldi (TV film)
1992 Aliye
1988 Oruç Reis
1987 Dökülen Yapraklar (video kompilace)
İkisi De Cesurdu
Şehirde İki Kadın
Şüphe (video kompilace)
1986 Ağla Anam Ağla

TV seriály

2006 Karinca yuvasi (TV seriál)
2004 Size Baba Diyebilir Miyim (TV seriál)
2001 Aşkım Aşkım (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Ağla Anam Ağla

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Ak Saçlı Delikanlılar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky