foto

Lex Shrapnel

  • nar. 6.10.1979 (37 let)
    Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Grimsby
2015 Christmas Eve
Strange Weather
2014 Emulsion
Seal Team 8: Za nepřátelskou linií
2011 Captain America: První Avenger
2009 Organization of Dreams, An
2007 Tonto Woman, The
2006 Minotaur
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
Rytíři nebes
2005 Snídaně na Plutu
Třetí v pořadí (TV film)
2004 Letka Bouřliváků
2002 K-19: Stroj na smrt
Nine Lives

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
2016 Medici: Masters of Florence (TV seriál)
Purgatory (E07)
Ascendancy (E06)
Temptation (E05)
další epizody (7)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Heat (S03E08)
2014 Sons of Liberty (TV seriál)
The Assets (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Klub letců (S16E04)
2013 Endeavour (TV seriál)
Fugue (S01E02)
2012 Kurýr (TV seriál)
Pronásledovaná (TV seriál)
The Poison Tree (TV seriál)
2009 Minder (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2014 OXI, an Act of Resistance

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace