foto

Lex Shrapnel

  • nar. 6.10.1979 (39 let)
    Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Extinction
2016 Grimsby
2015 Christmas Eve
Strange Weather
2014 Emulsion
Seal Team 8: Za nepřátelskou linií
2011 Captain America: První Avenger
2009 An Organization of Dreams
2007 Tonto Woman, The
2006 Minotaur
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
Rytíři nebes
2005 Snídaně na Plutu
Třetí v pořadí (TV film)
2004 Letka Bouřliváků
2002 K-19: Stroj na smrt
Nine Lives

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Očistec (S01E07)
Ascendancy (S01E06)
Pokušení (S01E05)
další epizody (7)
2015 Sons of Liberty (TV seriál)
Independence (E03)
The Uprising (E02)
Bez hranic (TV seriál)
Heat (S03E08)
2014 The Assets (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
We Go Back (S02E04)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Klub letců (S16E04)
2013 Endeavour (TV seriál)
Fuga (S01E02)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
The Poison Tree (TV seriál)
2009 Minder (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2014 OXI, an Act of Resistance

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace