foto

Christian Svensson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Johan Falk: Blodsdiamanter
Johan Falk: Tyst diplomati
2008 Karanténa
2002 Ant
1999 Southern Cross
1996 Best Revenge, The
1995 Naked Jane
1993 Nebezpečná učitelka (TV film)
Půlnoční polibek

TV seriály

2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
The Hundred Code (TV seriál)
Geheimnisse (E10)
Stillleben (E09)
Wiedergutmachung (E07)
další epizody (6)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyvolený (S04E13)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Sideways (S03E07)
Torchwood (TV seriál)
Escape to LA (S04E04)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a pražská spojka (S03E01)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Trojí ohrožení (S06E08)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Chiméra (S05E06)
2006 Žralok (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Risk (S02E13)
Pohotovost (TV seriál)
21 salv (S12E22)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Peníze na nic (S02E17)
2003 Manipulátor (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S02E14)
Day 2: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S02E13)
Day 2: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S02E12)
2002 Akta X (TV seriál)
Prozřetelnost (S09E10)
2001 Angel (TV seriál)
Bušení srdce (S03E01)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace