foto

Juraj Šajmovič

  • nar. 3.7.1966 (54 let)
    Plzeň, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2020 Tady hlídáme my
2016 Komici s.r.o. The Tour
2015 Andílek na nervy
2012 Tady hlídám já

Dokumentární

2020 Příhody Praga
2015 Kdo neskáče, není Čech (TV seriál)
2006 13. komnata (TV seriál)
2002 České hlasování (TV film)
1999 Nesmírná odyssea (TV film)

TV pořady

2013 Rub a líc (TV pořad)
2004 Budování státu (TV pořad)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 15.6.2013  11:19
    greyfurt
    (hodnocení, komentáře)

    To jste myslel jako na tohoto rezisera? Nespletl jste se? nebo je to Vas univerzalni komentar?! Videl jste nekdy vubec neco z jeho tvorby? Ja bych privital vic lidi, kteri toho umi tolik co on!

    • 5.2.2013  12:03
    Martin741
    (hodnocení, komentáře)

    Dnes uz fakt moze filmovat kazdy .... tak to preto to tu tak vyzera .... 

Fanoušci tvůrce