foto

Cara Buono

  • nar. 1.3.1971 (48 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Monsters and Men
2017 Posel naděje
2016 Half the Perfect World
2015 Outliving Emily
Papírová města
2014 Dobré manželství
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
The Discoverers
2010 Ať vejde ten pravý
2008 Neklidný (TV film)
2007 Cthulhu
2006 Pivní liga
2004 From Other Worlds
2003 Hulk
2000 Attention Shoppers
Happy Accidents
Nebezpečný kód
1999 Chutney Popcorn
Hluboko v mém srdci (TV film)
Man of the Century
Two Ninas
Zrcadlový princ (TV film)
1998 Lulu na mostě
Příští stanice Ráj
River Red
1997 Mrtvý muž
1995 Deník vraha
Kicking and Screaming
1994 Cesta kovbojů
1993 Dog Race in Alaska, A
1992 Gladiátor
Vodní země
1991 Abby, My Love (TV film)

TV seriály

2019 Stranger Things (TV seriál)
Chapter Three: The Case of the Missing Lifeguard (S03E03)
Chapter Two: The Mall Rats (S03E02)
Chapter One: Suzie, Do You Copy? (S03E01)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
Bright and High Circle (E05)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Leland Bray (E01)
Bull (TV seriál)
The Illusion of Control (S02E04)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Nine: The Gate (S02E09)
Chapter Eight: The Mind Flayer (S02E08)
Chapter Six: The Spy (S02E06)
další epizody (8)
2016 Stranger Things (TV seriál)
Chapter Eight: The Upside Down (S01E08)
Chapter Seven: The Bathtub (S01E07)
Chapter Six: The Monster (S01E06)
další epizody (8)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Taken Boy (S02E01)
Lovci zločinců (TV seriál)
Ústav (S04E21)
Najdi a znič (S04E19)
Jestli-pak-jinak (S04E11)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Ears to You (S02E17)
Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Místo původu (S04E08)
další epizody (5)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Stará láska nerezaví (S05E18)
Dobrá manželka (TV seriál)
A More Perfect Union (S04E21)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pomsta (S01E21)
Bratři a sestry (TV seriál)
Přítel Brody (S05E15)
Ten, kdo unikl (S05E14)
Bezpečí domova (S05E13)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
další epizody (10)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bez proudu (S07E08)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unorthodox (S09E13)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nový příchod (S06E19)
Kennedy a Heidi (S06E18)
Chovej se jako chlap (S06E17)
další epizody (4)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Moe a Joe (S06E10)
Pouť (S06E09)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
další epizody (11)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Rat Bastard (S06E10)
Sins of the Fathers (S06E09)
Broken (S06E08)
další epizody (11)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Fantom (S01E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zkouška tvrdosti (S02E18)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Girlfriends (S06E20)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

TV pořady

2011 17th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Baggage
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace