foto

Boro Radojčič

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Hrobové se otvírají - noc (TV film)
1997 Rosa alchemica (TV film)
1981 Tu es Petrus (TV film)

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)
1991 Pražský student (TV seriál)

TV pořady

1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1993 Tuzemský konzumní (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Rosa alchemica (TV film)
1981 Tu es Petrus (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Cukrárna (TV seriál)
Paní Vanilková (E10)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)

Fanoušci tvůrce