foto

Boro Radojčič

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Hrobové se otvírají - noc (TV film)
1997 Rosa alchemica (TV film)
1981 Tu es Petrus (TV film)

TV seriály

2005 Ulice (TV seriál)
1991 Pražský student (TV seriál)

TV pořady

1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1993 Tuzemský konzumní (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Tu es Petrus (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Cukrárna (TV seriál)
Paní Vanilková (E10)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace