foto

Robert Sörling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2007 Ty, který žiješ
2006 Žena a gramofon
2005 Aldrig en absolution

TV seriály

2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (6)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
2007 Playa del Sol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky